ABC Article Directory banner displaying blue butterfly logo. Click to go directly to the main Homepage


Acid Angreb på to Britiske Kvinder Frivilligt Lærere


     To unge britiske kvinder blev såret i et syreangreb udføres af to mænd på en motorcykel på den østafrikanske ø Zanzibar, lokale politi sagde torsdag.

De kvinder, der blev angrebet i Stone Town, øens historiske centrum, havde arbejdet som frivillige lærere på øen, rejser firma I-til-jeg rejser sagt.

Stone Town er et UNESCO World Heritage Site populær blandt turister.

Zanzibar regering og en talsmand for kvindernes familier identificerede ofrene som Katie Gee og Kirstie Trup, begge 18 år.

Angrebet fandt sted onsdag aften, da kvinderne gik uledsaget langs en gade, sagde politiet Cmdr. Muccadam Khamis. Angriberne, der ikke tager noget fra deres ofre, forlod scenen på MC, sagde han.

Øjenvidner sagde, at syren blev sprøjtede på kvindernes ansigter, kister og hænder.

Regeringen fordømte angrebet og svor at finde gerningsmændene.

"Arrangementet er en stor tragedie, og et angreb af denne art mod en udenlandsk statsborger, er aldrig sket her før," Zanzibar regering sagde i en erklæring.

"Regeringen er at appellere til den brede offentlighed for at hjælpe med anholdelsen af ​​gerningsmændene, og tilbyder en dusør på 10 millioner shilling (omkring 6000 dollar) til nogen at give oplysninger, der fører til en anholdelse," erklæringen fortsatte.

Regeringen sagde også at det ville regulere indkøb af syre og andre relaterede produkter, og advarede om, at sådanne angreb alvorligt kan skade øens turistindustri, en af ​​sine vigtigste finansieringskilder. Politipatruljer vil blive intensiveret i de store turist-spots, embedsmænd lovet.

Kvinderne fik førstehjælp behandling på et lokalt lægehus, før britiske konsulære embedsmænd hjalp dem til at nå et hospital i byen Dar es Salaam, på den tanzanianske fastland, Khamis sagde.

Det britiske udenrigsministerium er at give konsulær bistand og er i kontakt med de tanzaniske myndigheder, sagde en talsmand.

De kvinder, som var i den sidste uge af deres rejse, da de blev angrebet, er blevet udskrevet fra hospitalet i Dar es Salaam, i-til-i Rejser sagde i en erklæring.

"Motivet for hændelsen endnu ikke kendt, og vi vil afvente rapporten fra de lokale myndigheder i Zanzibar før nogen kommentar kan gøres", en virksomhed i erklæringen.

"Sikkerheden for vores kunder er af afgørende betydning for os og vores egen undersøgelse vil blive lanceret, så snart det er muligt at gøre det."

Gee og Trup, begge fra London, ventes at flyve ud fra Zanzibar torsdag aften på vej til Det Forenede Kongerige, agenturet sagde.

Kvindernes familier bad om privatlivets fred, indtil de er genforenet med deres døtre.

"Begge familier er meget ked af og bedrøvet over dette helt uprovokeret angreb på deres dejlige døtre, som kun havde gået til Zanzibar med god intention," pårørende sagde i en fælles erklæring.

Ingen har påtaget sig ansvaret for angrebet, men det kommer på baggrund af en stigende ekstremistiske islamistiske stemning i området.

Sidste måned, rapporterede tanzaniske medier, en forretningsmand af arabisk oprindelse, der havde bygget et indkøbscenter tæt på den amerikanske ambassade i Dar es Salaam også blev såret i et syreangreb. Han menes at være i Sydafrika til behandling.

Zanzibar er en semi-selvstændig del af Tanzania, en nation på lige over 48 millioner mennesker.

Ifølge CIA World Factbook, er befolkningen i Zanzibar 99% muslimer, mens beboerne i fastlandet Tanzania er delt nogenlunde ligeligt mellem kristne, muslimer og indfødte overbevisninger.

Britiske myndigheder har sagt titusinder af britiske turister at rejse til Zanzibar hvert år, og at dette er den første episode at påvirke udenlandske besøgende til øen.

I-til-jeg rejser siger det til formål at give unge rejsende med "meningsfulde rejser ture" og livsændrende oplevelser ved at placere dem som frivillige med lokale projekter i udlandet gennemføres af ikke-statslige organisationer.

Sin hjemmeside reklamerer ture varighed fra two til otte uger at undervise i engelsk i Stone Town.


Article Source: http://www.abcarticledirectory.com

Køb Canada Goose Jakke and Canada Goose Parka i vor Canada Goose Danmark shoppe, vi giver dig stor Kvinders, Herre, Ungdom and Baby Canada Goose produkter i billige pris. velkommen til at kontakte os!


Posted on 2013-08-08, By: *

* Click on the author's name to view their profile and articles!!!


Note: The content of this article solely conveys the opinion of its author.


Animated RSS Symbol for the ABC Article Directory rss category feed ... Get Every New Foreign Language Articles Article Delivered Instantly!Facebook Comments


" data-width="470" data-num-posts="10">
Cartoon image of a figure holding a magnifying glass looking for articles in the ABC Article Directory

Still Searching? Last Chance to find what you're looking for with a Google Custom Search!Custom Search

Or.... You can search this site using our Bing Custom Search!

Bing
Did You Like/Dislike This Article? Give It YOUR Rating!

Please Rate this Article

No Ratings Yet. Be The First To Rate This Article

/EDF Publishing. All rights reserved. Script Services by: Sustainable Website Design
Use of our free service is protected by our Privacy Policy and Terms of Service Contact Us

User published content is licensed under a Creative Commons Attribution-No Derivative Works 3.0 Unported License
.
Increase your website traffic with Attracta.com

Valid CSS!


ABOUT SSL CERTIFICATES
Date:


Powered by ABC Article Directory