ABC Article Directory banner displaying blue butterfly logo. Click to go directly to the main Homepage


De Samsung Galaxy S, Smart Phone Van De Toekomst


     De Samsung Galaxy S, smart phone van de toekomst
Hij is nieuw en bijna niet van deze wereld; de Samsung Galaxy S. Dit toestel zit zo vol met fijne nieuwe kunstjes en handige kneepjes dat het lastig is een rustig verhaal over deze Samsung te houden. Daarom doen we het anders. Geen informatie praatje over deze telefoon, maar meteen negen redenen om de Samsung Galaxy S aan te schaffen. Daar gaan we:

" De snelheid van de Samsung Galaxy S; Doordat het toestel een 1 Ghz Hummingbird-processor heeft, is de Galaxy S razendsnel. Of je nu je e-mail wilt bekijken, bestanden wilt bijwerken of je sociale netwerken wilt updaten, het gaat allemaal even snel en gemakkelijk. Voor zowel werk als privé is de Samsung Galaxy S heel handig. Zo heb je de mogelijkheid om de 3G verbinding van je telefoon draadloos te delen met andere WiFi apparaten, zoals je laptop.

" De Samsung Galaxy S heeft een krachtig Android besturingssysteem; Samsung heeft de software voor de Samsung Galaxy S helemaal in de handen van Android gelegd en het resultaat mag er zijn. Op de Galaxy S is Android 2.1 geïnstalleerd, die veel apps in het besturingsprogramma geïntegreerd heeft. Zoals bijvoorbeeld de ondersteuning voor Outlook.

" Veel goede apps voor op de Samsung Galaxy S; Door het besturingsprogramma Android heb je met de Galaxy S ook toegang tot de Android Market. Deze is vol met apps die je gemakkelijk op je telefoon kunt zetten.

" Swype, razendsnel berichten maken met je Samsung Galaxy S; De Samsung Galaxy S heeft een hele handige app voor een speciaal toetsenbord: Swype. Dit geeft je de mogelijkheid op een nieuwe manier berichten maken. Je typt de letters niet meer een voor een in, maar glijdt van letter naar letter zonder je vinger op te tillen. De Samsung Galaxy S herkent de letters en maakt het juiste woord. Swype is razendsnel en heel gemakkelijk om te gebruiken. Maar als je het niet handig vindt, kan je het ook zo uitzetten.

" Het grote geheugen van de Samsung Galaxy S; Je kunt kiezen of je de Samsung Galaxy S met 8GB of 16GB intern geheugen wilt. Bij beide heb je ook nog eens de mogelijkheid het geheugen uit te breiden tot 32GB met een microSD kaart. Dit betekent dat je een enorme ruimte aan geheugen hebt. Heel praktisch natuurlijk voor al de foto's en video's die je met de Samsung Galaxy S wilt maken!

" De 5-megapixelcamera van de Samsung Galaxy S; Met deze snelle, wel wat luidruchtige camera maak je prima foto's. Dat kan ook bijna niet anders, want de camera op de Samsung Galaxy S is uitgerust met gezichtsdetectie, lachdetectie en knipperdetectie. Wel een klein minpuntje is dat er geen flits op het toestel zit. Je kunt dus alleen foto's maken met de Galaxy S als er voldoende licht is.

" De Samsung Galaxy S kan worden gebruikt als afstandsbediening van je Samsung TV; Of het nu de meest handige functie is van de Samsung Galaxy S is te betwijfelen, maar leuk is het wel: je kunt de Galaxy S gebruiken als afstandsbediening van je TV. Als je een Samsung TV hebt tenminste.

" De Samsung Galaxy S is heel dun en licht; Misschien moet je er in het begin even aan wennen, want het verschil in gewicht tussen de Samsung Galaxy S en andere smart-phones is opvallend. De Galaxy S weegt namelijk maar 119 gram! En dat met het gigantische scherm wat erop zit. De Samsung Galaxy S is met een dikte van minder dan een centimeter ook ongelofelijk dun. Hierdoor is de telefoon ideaal voor mensen die al genoeg (zware) spullen mee moeten nemen iedere dag.

" Gigantisch beeldscherm op de Samsung Galaxy S; niet een AMOLED screen, maar een Super-AMOLED beeldscherm van maar liefst 4 inch zit er op de Samsung Galaxy S. Dat betekent dat dit toestel niet alleen briljante kleuren heeft, maar ook niet spiegelt in fel zonlicht.

Nadeel: Als je de Samsung Galaxy S in je hand hebt gehad, is er een grote kans dat je hem niet meer los wilt laten…


Article Source: http://www.abcarticledirectory.com

Online naar aanbieders van deze stoere nieuwe Android touch screen kijken, is daarom misschien wat veiliger om de juiste deal voor je abonnement te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens op KPN.com voor de Samsung GalaxyS.


Posted on 2010-08-29, By: *

* Click on the author's name to view their profile and articles!!!


Note: The content of this article solely conveys the opinion of its author.


Animated RSS Symbol for the ABC Article Directory rss category feed ... Get Every New Foreign Language Articles Article Delivered Instantly!Facebook Comments


" data-width="470" data-num-posts="10">
Cartoon image of a figure holding a magnifying glass looking for articles in the ABC Article Directory

Still Searching? Last Chance to find what you're looking for with a Google Custom Search!Custom Search

Or.... You can search this site using our Bing Custom Search!

Bing
Did You Like/Dislike This Article? Give It YOUR Rating!

Please Rate this Article

No Ratings Yet. Be The First To Rate This Article

/EDF Publishing. All rights reserved. Script Services by: Sustainable Website Design
Use of our free service is protected by our Privacy Policy and Terms of Service Contact Us

User published content is licensed under a Creative Commons Attribution-No Derivative Works 3.0 Unported License
.
Increase your website traffic with Attracta.com

Valid CSS!


ABOUT SSL CERTIFICATES
Date:


Powered by ABC Article Directory