ABC Article Directory banner displaying blue butterfly logo. Click to go directly to the main Homepage


Een Jarige Thuis


     Als de vleugelvlakken verschillen gaat de vlieger rondjes in de lucht draaien.. Mocht je een vlieger oplaten en deze gaat rondjes tollen, dan weet je dat 1 kant van het doek groter is dan de andere. En dat moet je dan oplossen!. Dat is een kwestie van even de dopjes aan de zijkanten eraf halen, het doek beter positioneren en vervolgens weer vastzetten.. Het is allemaal zo gepiept.

Vlieger klaar voor gebruik maken
Deze bouwbeschrijving is van toepassing op de Fixy:
Stap 1: De vlieger zit in principe al aan 1 stok 'gemonteerd'. . De middenstok genaamd. Hierop zit een kruisverbindingstukje.. Deze kruisverbinding heeft twee openingen die ten opzichte van elkaar en de middenstok een V-vorm hebben.. Dat is crusiaal.
Stap 2: Leg nu de vlieger met het doek plat op tafel. De beschilde kant ligt dus nu onder.. Je ziet nu de middenstok op het doek liggen.
Stap 3: Zorg dat de V-vorm omhoog staat.
Stap 4: Zorg dat het doek plat op tafel ligt en duw de stok op het doek. Er blijft nu een 'flapje' stof over.
Stap 5: Sla het strookje stof terug over de stok.
Stap 6: Op het uiteinde van de stok moet je nu een zwart dopje duwen.
Stap 7: Doe hetzelfde met de overkant. Het doek moet gelijk en redelijk strak op de vlieger staan.
Stap 8: Trek het zwarte dopje onderaan de middenstok eraf. Rol de staart uit en sla een uiteinde om het uiteinde van de middenstok. Plaats nu weer het zwarte dopje erover.
Stap 9: Je zal gezien hebben dat in het doek in het midden een gaatje zit. Nu is het de bedoeling dat je het uiteinde van het touw pakt en dit door het gaatje heen duwt. Draai het touw om de stok en leg er een stevige knoop in.
Stap 10: Je bent er klaar voor. Nu vliegeren.

Suggestie
In de zak van de vlieger zitten enkele losse zwarte dopjes. Zorg ervoor dat deze dopjes voorafgaande aan het feest allemaal uit de zakjes gehaald zijn.. Want je wilt echt niet op jouw buik op de grond liggen om 1 zo'n dopje te gaan zoeken als het moment aangebroken is om de vliegers op te tuigen en deze te gaan oplaten.

Advies 2
Een plek waar hoogspanningskabels zijn is natuurlijk uit den boze om te gaan vliegeren.. Het lijkt overbodig om te zeggen, maar toch!.

Tip 3
Ga niet vliegeren met onweer..

Advies 4
Zorg dat je ver van wegen weg bent.

Een laatste tip.
Let op:. Maak gebruik van het veld en verspreid de kids over dit veld. Doe je dit niet, dan gaat zeer beslist alles in de war..

Oh ja, natuurlijk moet je blijven oppassen want je werkt met touw.. {Kinderen weten altijd de onmogelijkste capriolen uit te halen.|Iets wat normaal onmogelijk is, krijgen kids zonder enige moeite voor elkaar.|Kinderen zijn 'kunstenaars' en zeker als het zaken betreft die normaal onmogelijk lijken te zijn. Niet met kids!.{} Maar als de vlieger in de lucht hangt kan er helemaal niets fout gaan.|Zodra de vlieger in de lucht hangt, kan er eigenlijk niets meer fout gaan.|Als de vlieger eenmaal zweeft, dan is er eigenlijk geen gevaar mee.|Een vlieger in de lucht is veilig}. Deze vliegers kunnen in principe op al hele kleine velden opgelaten worden!.

Veel plezier!


Article Source: http://www.abcarticledirectory.com

Jack is a professional in performing with kites.. Modest and massive one's. And just lately, 2001, he commenced to develop gigantic kites for teambuilding reasons. At this point he has also tiny kites that are good for young children and birthday bash parties. You can color them and afterwards they take a flight like an bald eagle. Voor more information about kinderfeestje thuis


Posted on 2011-04-27, By: *

* Click on the author's name to view their profile and articles!!!


Note: The content of this article solely conveys the opinion of its author.


Animated RSS Symbol for the ABC Article Directory rss category feed ... Get Every New Foreign Language Articles Article Delivered Instantly!Facebook Comments


" data-width="470" data-num-posts="10">
Cartoon image of a figure holding a magnifying glass looking for articles in the ABC Article Directory

Still Searching? Last Chance to find what you're looking for with a Google Custom Search!Custom Search

Or.... You can search this site using our Bing Custom Search!

Bing
Did You Like/Dislike This Article? Give It YOUR Rating!

Please Rate this Article

No Ratings Yet. Be The First To Rate This Article

/EDF Publishing. All rights reserved. Script Services by: Sustainable Website Design
Use of our free service is protected by our Privacy Policy and Terms of Service Contact Us

User published content is licensed under a Creative Commons Attribution-No Derivative Works 3.0 Unported License
.
Increase your website traffic with Attracta.com

Valid CSS!


ABOUT SSL CERTIFICATES
Date:


Powered by ABC Article Directory