ABC Article Directory banner displaying blue butterfly logo. Click to go directly to the main Homepage


Explicatii in Alegerea Unor Camere de Supraveghere Video


     camere de supraveghere video

1. Ce sunt camerele de supraveghere video?


Majoritatea cred ca CCTV este o invenţie relativ nouă, dar apoi, din nou, multi "nici măcar nu ştiu ce este ... asa ca prima primele lucruri, exact ceea ce este cu circuit īnchis de televiziune? Ei bine pic de televiziune este, probabil, auto explicative, ea" E pur şi simplu punerea despre o imagine pe un ecran de televiziune, sau "monitor video" să-i dea titlul său corect. De altfel, monitoare video sunt foarte de bază, īn esenţă, televizoare, dar fără circuitele suplimentare necesare, să primească şi să decodeze semnale de frecvenţă radio, care sunt transmise prin aer.

"Cu circuit īnchis" biţi este, de fapt destul de simplu. Sa "spunem de exemplu, că vă abonaţi la televiziune prin satelit. Daca te uiti la programul tau favorit de televiziune, tu şi, probabil, cāteva milioane de alte persoane vor putea primi semnalul transmis prin vasul şi" cutie de top ". Ca oricine cu corect un tuned "Telly" pot accesa acest semnal, putem descrie īn condiţii de siguranţă acest tip de aranjament ca o "Open televiziune cu circuit" sau "OCTV" sistem; Dacă un semnal este legate de la orice sursă., dacă acesta "SA DVD player, o cameră video, sau o camera de supraveghere, direct la un dispozitiv de afişare, cum ar fi un tv, acest lucru este descris ca un "circuit īnchis", pur şi simplu, deoarece nu este disponibil pentru nimeni in afara de tine.

Deci puteţi vedea că īn primele zile de dezvoltare a sistemelor de camere de supraveghere video si securitate,imaginile de la camerele au fost aproape īntotdeauna trimise la un monitor, sau un video recorder, sau īntr-adevăr o cameră sigilată de control īn conformitate cu "circuit īnchis" situatii, deci acum larg acceptat termenul de camere de supraveghere in "televiziune cu circuit īnchis".camerele de supraveghere de interior

2. Ce trebuie să ştiţi īnainte de a cumpăra un DVR

camerele de supraveghere de interior camerele de supraveghere de exterior
Spre deosebire de "analogic" VCR (video-casetofon), un Digital Video Recorder (DVR) este foarte diferită şi adesea total misunderstood.Firstly īn ceea ce priveşte convenţionale CCTV, cu foarte puţine excepţii, semnalele aparat de fotografiat sunt introduse printr-un īnregistrator standard video compozit (CVBS), de intrare analogic (conector BNC). Imagini individuale (cāmpuri sau rame [fiecare compus din două cāmpuri īntreţesut]) sunt convertite la un protocol standard recunoscut, cum ar fi MPEG-4, M-JPEG, JPEG2000 sau wavelet, care sunt unice şi nepotrivite īn totalitate formate de compresie, care permit de date imagini bogate pentru a fi stocate ca un flux de "dosar slimmed jos" cu coduri de Supraveghere camere.

Unele dintre principalele lucruri care trebuie luate in considerare atunci cānd ma gāndesc la cumpararea unei DVR includ:

• Frame Rate - Cameredesupraveghere rate mai fluid de redare toate acestea, de asemenea, un frame rate mai mare va utiliza pānă spaţiu pe hard disk mai mult. (Īn timp real de īnregistrare este de 25fps)

• Hard Drive Capacitate maxima - pe un hard-disk mai mare puteţi īnregistra fără a fi necesara ştergerea inregistrarilor

• Calitatea imaginii şi o rezoluţie - mai mare de calitate şi o rezoluţie mai bună imagine, dar cu toate acestea din nou, doar ca rata de cadre mai bună calitate a mai mult spaţiu pe hard disk vor fi folosite atāt un compromis trebuie să fie aduse camere de Supraveghere.

• facilităţi de backup - există mai multe metode diferite de rezervă, cum ar fi CD, DVD sau printr-o reţea. CD-ul de restaurare este cea mai utila formă de copie de rezervă pentru DVR de DVD-uri cu toate acestea au capacităţi de stocare mai mare, astfel se pot stoca mai multe imagini pe disc. Altă metodă de rezervă este prin intermediul unei reţele care implică de streaming de date pe un computer utilizānd software-ul specific şi apoi de conversie īnregistrate anterior datele sale fiind redate īntr-un anumit tip de fişiere, cum ar fi AVI.

• Networkability - Dacă doriţi să vedeţi ce se īntāmplă īntr-o reţea sau pe internet va avea nevoie de un DVR care are posibilitatea de a transmite reţelei. Există, de asemenea mai multe puncte īn considerare atunci cānd alte astfel de retele de as the viteza the network, de exemplu, dacă sunt conectate la LAN veti vizualiza in timp real(real time). Cu toate acestea pe internet cu o viteza de upload 512KB vei primi īntre 1/2-5 cadre un al doilea, acest lucru variază īn funcţie de algoritmul de compresie şi viteză la Internet de fiecare utilizator (DVR şi vizualizare persoană) la camere de Supraveghere.

3. Ce trebuie să ştiţi despre monitoarele pentru camerele de supraveghere de interior si exterior

Lor sunt atāt de multe tipuri de monitoare, şi o gamă largă de funcţii disponibile pentru diverse aplicaţii, dar acestea sunt īntr-adevăr şapte puncte principale să ia īn considerare ....

1) de metal casetat monitoarele sunt, īn general, mult mai bine la reducerea şi rezistente la radiaţii electromagnetice, decāt unităţile de plastic casetat.

2) Cele mai multe televizoare furnizeaza "bucla prin" intrări, care sunt oprite. Īn cazul īn care nu are legătură, trecerea ar trebui să fie setat la 75 Ohmi.

3) Toate monitoarele CRT genera o mulţime de căldură interna. Aveţi grijă deosebită pentru a menţine o bună ventilaţie īn orice moment.

4) Dacă se montează pe un suport de perete, asiguraţi-vă că monitorul este bine echipat si fixat.

5) Daca monitorul este un multi standard PAL / SECAM / NTSC unitate, acest lucru poate fi folosit pentru a reda īnregistrări folosind un player adecvat. Camere de supraveghere exterior.

6) Dacă lăsaţi aceleiaşi poze pe un monitor CRT pentru orice perioadă de timp, īn cele din urmă acesta va "arde īn" la tuburile de acoperire de fosfor.

7) monitoare ecran plat oferă o serie de avantaje faţă de monitoarele standard tubed CRT, dar preţul poate fi īncă costisitor.


4. camere de supraveghere


Există trei tipuri principale de camere de supraveghere - se ia īn considerare urmatoarele : camere de supraveghere alb-negru, camere de supraveghere color şi / coloar si alb-negru in acelasi timp. Toate au avantaje şi dezavantaje ale camerelor de supraveghere: Avantajul camerelor de supraveghere alb-negru sunt rentabilitatea acestora şi, de asemenea, deoarece nu afişeaza color sunt īn măsură să realizeze o rezoluţie mai mare pentru un preţ mai ieftin. Camerele de supraveghere color sunt mai bune pentru tinte dovezi ca au afişat īn culoarea īn care lucrurile pot fi mai dificil să se facă pe camerele mono. Culoare / Mono camerele au un avantaj după ce aţi primit de calitate plin de culoare in timpul zilei si apoi pot primi īn continuare imagini alb-negru īn timpul nopţii.

Altele decāt cele de tipul de aparat de fotografiat care aveţi nevoie sunt mai multe alţi factori importanţi să ia īn considerare atunci cānd cumpără un aparat de fotografiat acestea includ:

• Linii TV - mai mare TV Linii mai bună calitate a imaginii pe camere de supraveghere o sumă medie de 420 Linii TV este una de īnaltă rezoluţie este de 480 sau mai sus, cu toate acestea cu camerele de supraveghere albnegru 480 este considerat rezoluţie medie şi 600 considerata o rezolutie foarte ridicata.

• Iluminare minima - Lumina este măsurată īn LUX ca si exemplul de mai jos este un exemplu care ar trebui să vă ajute īn alegerea ce LUX minime

Deci aveţi nevoie de:
camere web,securitate,supraveghere,camere de supraveghere,camere de supraveghere,camere supraveghere,sistem supraveghere,sisteme de supraveghere,camere de supraveghere live,camere supraveghere live,camere video de supraveghere,camere video profesionale sau camere video supraveghere


Article Source: http://www.abcarticledirectory.com

Andi Vasluianu - Ce trebuie stiut despre camerele de supraveghere video si despre sistemele de supraveghere video.


Posted on 2010-10-04, By: *

* Click on the author's name to view their profile and articles!!!


Note: The content of this article solely conveys the opinion of its author.


Animated RSS Symbol for the ABC Article Directory rss category feed ... Get Every New Foreign Language Articles Article Delivered Instantly!Facebook Comments


" data-width="470" data-num-posts="10">
Cartoon image of a figure holding a magnifying glass looking for articles in the ABC Article Directory

Still Searching? Last Chance to find what you're looking for with a Google Custom Search!Custom Search

Or.... You can search this site using our Bing Custom Search!

Bing
Did You Like/Dislike This Article? Give It YOUR Rating!

Please Rate this Article

No Ratings Yet. Be The First To Rate This Article

/EDF Publishing. All rights reserved. Script Services by: Sustainable Website Design
Use of our free service is protected by our Privacy Policy and Terms of Service Contact Us

User published content is licensed under a Creative Commons Attribution-No Derivative Works 3.0 Unported License
.
Increase your website traffic with Attracta.com

Valid CSS!


ABOUT SSL CERTIFICATES
Date:


Powered by ABC Article Directory