ABC Article Directory banner displaying blue butterfly logo. Click to go directly to the main Homepage


Als familie, uw thuis zaak/shop runnen? Hier heeft u plezier, als member van DHSC-shopping, NL-Bel


     Hier uw kans om uw eigen zaak/shop te starten, begin thuis met P.C. onder begeleiding van uw team en coaching met het oprichten van uw eigen bedrijf. Volg online opleiding en klim op in deze organisatie naar hogere functies, met meer inkomen. Wordt online partner van s'werelds grootste homeshopping centrum online , vertegenwoordigd met 5000 shops wereldwijd. Wordt gratis lid als member om uit te proberen, miljoenen members zijn u al voor gegaan en verdienen nu een (2e) inkomen online. U kunt ook shopper member worden als u alleen wilt shoppen, daarnaast kunt u ook Vested Income Partner worden om inkomen te verdienen, u kunt kortingen krijgen op onze producten, (met de lagere dollar koersen is dit gunstig), en als partner heeft u geen enkele verplichting, alles is vrijblijvend.

Uw zal zien dat uw netwerk voor u gebouwd wordt online, als u eenmaal verdienend partner wordt, en daarna zal dit alleen nog maar groeien, u ontvangt dus meer inkomen. Uw netwerk breid zich uit met nieuwe members die ook hun zaak weer opbouwen en nieuwe members inschrijven. Start hier als partner voor DHSC- shopping!! U zal zien dat het werkt. Miljoenen deelnemers zijn u voorgegaan, verdienen inkomen, afkomstig uit Nederland en Belgie, en andere europese landen. De DHS Club is gesticht in USA in Florida, 10 jaar geleden en is nu enkele jaren actief in europa, dus alle kans voor u om nu deel te nemen.

Vanuit huis je eigen BEDRIJF opbouwen. Een eigen internetzaak kunnen realiseren.Zelf bepalen welke uren van de dag je hiermee aan de slag gaat. Er niet alleen voor staan, maar kunnen rekenen op de hulp van jouw team! Dit is nog maar een greep van de mogelijkheden die het thuiswerken bij DHS jou biedt! Je kan geheel GRATIS en VRIJBLIJVEND kennismaken met ons systeem.Schrijf je dan in als associated member. Je krijgt dan jouw eigen persoonlijke pagina tot je beschikking. Deze pagina bevat informatie over onze thuiswerkmogelijkheid, maar tevens heb je meteen al de mogelijkheid om met korting te kunnen winkelen bij de bij ons aangesloten bedrijven.

Wanneer je member bij ons bent, gaan wij een netwerk van leden voor jou opbouwen. Je hebt dan 30 dagen de mogelijkheid om dit eens goed te bekijken. Je wordt ook door ons geinformeerd over de stand van zaken binnen jouw netwerk. Dit vinden wij erg belangrijk! Samen bereiken we meer en dat kan alleen als we elkaar de goede begeleiding geven! Het samenwerken in teamverband en coachen staat bij ons centraal, gedurende uw interne,online opleiding die u in fasen kunt volgen. Iedere fase waarvoor u slaagt met een test, geeft u een opwaardering van uw inkomsten en functie binnen de DHS-Club. Dit is nu het unieke van DHS: u krijgt inkomsten naar prestatie!

Wat is nu de DHS club?
DHS Club (Discount Home Shoppers Club)is een verbruikersorganisatie waarbij wereldwijd (online/offline) 5000 winkels zijn aangesloten.Dit zijn ook bekende winkels. Steeds meer en meer winkels sluiten zich dagelijks aan. Dit omdat ze gratis kunnen deelnemen en de praktische werking zeer eenvoudig is.
Die winkels staan een korting af aan de DHS Club om te mogen deelnemen. Als leden uit jouw netwerk een aankoop doen bij een bij DHS aangesloten winkel of bedrijf krijg je daar inkomsten over. Dit is nog maar 1 mogelijkheid van de verschillende mogelijkheden waarbij je bij ons jouw inkomen kan opbouwen. Met uw deelname loopt u geen enkel risico, en heeft u geen verplichtingen, u kan het allemaal uitproberen als associate member. Als shopper member kunt u shoppen in de clubshopmall, wereldwijd! Als u besluit up te graden van associate member naar Vested Income Partner, kunt u online uw inkomen verdienen.

Vul al jouw gegevens correct in. Je gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en ik garandeer je dat ze niet aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden om je gratis en zonder enige verplichting aan te melden bij de DHS club. Voor opgave kunt u hieronder in de Resource(bron) van dit artikel gaan kijken, en de link(s) openen in uw browser, ik zie uw deelname tegemoet! U bent van harte welkom.
Graag tot ziens!!


Article Source: http://www.abcarticledirectory.com

Hallo, ik ben Dirkjan de Boer, een vertegenwoordiger van de DHS Club, op mijn Glocal Generationpage kunt u meer over mij lezen ga daarvoor naar : www.glocalgeneration.com/business/dirkjandeboer, (hier kunt u zich opgeven aan de linker kant). Voor info. over lidmaatschap click: INFO-DHS. Ik dank u voor uw aandacht en eventuele deelname, tot ziens.


Posted on 2008-04-01, By: *

* Click on the author's name to view their profile and articles!!!


Note: The content of this article solely conveys the opinion of its author.


Animated RSS Symbol for the ABC Article Directory rss category feed ... Get Every New Foreign Language Articles Article Delivered Instantly!Facebook Comments


" data-width="470" data-num-posts="10">
Cartoon image of a figure holding a magnifying glass looking for articles in the ABC Article Directory

Still Searching? Last Chance to find what you're looking for with a Google Custom Search!Custom Search

Or.... You can search this site using our Bing Custom Search!

Bing
Did You Like/Dislike This Article? Give It YOUR Rating!

Please Rate this Article

No Ratings Yet. Be The First To Rate This Article

/EDF Publishing. All rights reserved. Script Services by: Sustainable Website Design
Use of our free service is protected by our Privacy Policy and Terms of Service Contact Us

User published content is licensed under a Creative Commons Attribution-No Derivative Works 3.0 Unported License
.
Increase your website traffic with Attracta.com

Valid CSS!


ABOUT SSL CERTIFICATES
Date:


Powered by ABC Article Directory